Indicators on بیماری زونا در بزرگسالان You Should Know

کوروش آریاکیا سروستانی در تعداد دفعات نرمال رابطه جنسی: تحقیقات چه می گوید؟

علائم زونا می‌توانند بر روی صورت و چشم‌ها، دهان و گوش‌ها نیز ظاهر شوند. این ویروس همچنین می‌تواند برخی از اندام‌های داخلی را تحت‌ تاثیر قرار دهد. ​

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورت تماس با افراد مستعد، باید بثورات پوشانده شود تا خطر انتقال آن کاهش یابد.

مطالب مرتبط ۹ راهکار ساده برای پیشگیری از سکته‌ی مغزی و افزایش طول عمر ۲۸ اسفند

همچنین ممکن است در جستجوی خون نیاز به آزمایش خون داشته باشند. این کار می‌تواند مشخص کند که آیا فرد تا به حال در معرض این ویروس قرار گرفته‌ است یا خیر. ​

مهم است فردی که دچار زونا است، از تماس با این افراد اجتناب کند:

شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر می‌کنند که افراد دیگر دروغ می‌گویند یا طرح‌هایی برای تقلب کردن علیه آن‌ها دارند.

اگرچه اکثر افرادی که زونا می‌گیرند فقط یک بار به آن مبتلا می‌شوند، اما افرادی هستند که با تمام شدن دوره بیماریشان، بیماری دوباره در آنها عود می‌کند. زونا در افراد مسن و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف شایع‌تر است.

​علائم ممکن است بسته به این که در کجای بدن ظاهر شوند، در ذلت خود متفاوت باشند. ​​​​​​​​بعضی از مردم دچار درد هستند اما جوش ندارند برخی دیگر ممکن است همراه با درد جوش داشته باشند که با نشانه‌های دیگری مثل تب، لرز و یا سردرد همراه است. برخی از رایج‌ترین علائم زونا عبارتند از:

آشنایی با بیماری مننژیت؛ اژدهای هفت سر بیماری‌های عفونی

غذاهای پرکربوهیدرات: زیاده‌روی در مصرف شیرینی‌جات، آبنبات، کیک، نوشیدنی‌های شیرین، بستنی، نان سفید و برنج سفید می‌تواند قند خون را به‌سرعت بالا ببرد.

انجام فعالیت‌های آرامش‌بخشی د که استرس را کاهش می‌دهند و ذهن فرد را از درد دور می‌کند، مانند تماشای تلویزیون، خواندن کتاب، معاشرت با دیگران، گوش دادن به موسیقی، یا مشغول شدن به سرگرمی‌ها

اغلب افراد با درمان در منزل بهبود می‌یابند، اما بیماری زونا اگر علائم دیگری مثل تب ظاهر شوند، فرد باید به دنبال کمک پزشکی باشد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicators on بیماری زونا در بزرگسالان You Should Know”

Leave a Reply

Gravatar